Droomplek Podcast

Droomplek Podcast

Een verhaal over succes, passie, uitdagingen en een zoektocht naar ondernemerschap. Niet zomaar een verhaal, maar mijn verhaal.

Wil jij weten op welke manier ik de overstap maakte naar ROOTS en wat ik de eerste 20 maanden heb geleerd? Luister dan naar deze podcast en leer van mijn ervaringen. https://bit.ly/2CWsFPX

Mijn lessons learned – dingen die je eigenlijk wel weet maar in het proces zo snel vergeet:

Weet waar je voor staat. Zorg dat je een goed concept neer zet. Focus je op een duidelijke doelgroep, weet wie je klant is en durf keuzes te maken in het afbakenen van je concept.

Volg je intuïtie. Vertrouw op je eigen koers en volg je intuïtie. Vaak heb je de antwoorden al in je en hoef je alleen nog maar goed naar jezelf te luisteren.

Durf hulp te vragen. Je hoeft niet alles zelf te doen en je hoeft ook niet overal goed in te zijn. Laat je helpen en kies voor een professionele aanpak en uitstraling. Organiseer een goed team om je heen.

Kom in beweging. Ga aan de slag en maak je kleine stappen waardoor het overzichtelijk is. Ga niet zitten wachten tot je durft maar kom in beweging als jij je droom wil realiseren.

En vergeet vooral niet te genieten van iedere stap. Bewust en met volle teugen.