Reviews

"Één van onze favorieten trainingslocaties! Heel graag nemen we onze deelnemers mee naar Roots. Als trainers worden we helemaal ontzorgd en kunnen we ons volledig focussen op ons werk. Alle voorzieningen zijn er, het eten is meer dan fantastisch en de gastenvrouwen staan altijd voor ons klaar. Als we een training geven kunnen deelnemers ook lekker naar buiten en voor een tweedaagse zit er een hotel op 5 minuten rijafstand. Alles TOP!"

Directeur Vis Trainingen, Phyleen Manger Cats

"Hoi Maartje, We hebben het al meerdere keren uitgesproken maar hierbij nogmaals; het was fantastisch gisteren.

Alles was tot in de puntjes op en top verzorgd en ook de lunch, het diner, de tussendoortjes en ook de smoothie was over heerlijk.

Dank voor de goede zorg en zeker tot een volgende keer."

Hanneke van der Velden, Boston Scientific

"Hi Maartje, Het was werkelijk super geregeld! Alle equipment aanwezig, een goede ambiance is er op de locatie, het heerlijke eten, de fan-tas-tische gastvrouwen.

Ik hoefde nergens aan te denken wat ook weleens fijn is.

Helemaal TOP!"

Marlou Hakkens, ASML

"Hoi Maartje, We hebben een top dag gehad bij je, wat een fijne inspirerende locatie heb je en alles tot in de puntjes verzorgd. We komen graag nog een keertje terug."

Jeroen Gielens, Managing Director TMC Eindhoven

"Beste Maartje, Angelique, Marion en Maartje, ik wil jullie bedanken (ook namens Ortessa/Van Kaathoven) voor de geweldige dag die wij bij ROOTS vandaag hebben gehad. Top locatie met super service en verzorging. Tot ziens in Haaren. Groet, Rolf"

Rolf van Hellenberg Hubar, F&G Consultancy & Interim B.V.
"ROOTS blijft een prachtige, inspirerende en professionele locatie om een kennissessie te houden. Alles was weer top verzorgd door Maartje en haar team. Ook de deelnemers reageerden enthousiast op de locatie en de heerlijke lunch. We hebben weer genoten, dank je wel!"
Kelly Oomen, No Bears

"Dank je wel voor de twee mooie dagen. We hebben heerlijk gegeten, gedronken en genoten van de prachtige locatie in het groen.

Bedankt voor jullie gastvrijheid en de vriendelijke gastvrouwen, complimenten!"

Fleur Kalse, Dhomus

"Wat was het een feestje om met onze 2-daagse op jullie locatie te zijn! Alleen maar positief, de fijne vibe, de ontzettend prettige gastvrouwen die precies weten wanneer ze aanwezig en/of afwezig moeten zijn, het heerlijke eten, geweldig!

En dus zeker voor herhaling vatbaar! Dus ook vanuit onze kant een groot dankjewel!"

Ingrid van de Wetering, Robuust

"We hebben een ontzettend mooie dag met elkaar beleefd!

Mijn collega’s waren erg gecharmeerd van de locatie en de persoonlijke benadering. We komen zeker nog een keer terug!"

Annemarie Lettinga, Merford

"Met hoge verwachtingen reserveerde we ROOTS voor onze heidag. Alle verwachtingen zijn ruimschoots waargemaakt en zelfs overtroffen.

Een fantastische locatie waar alles tot in detail geregeld is tot de zonnebrandcrème bij de toiletten aan toe. De heerlijke catering en de gastvrouwen die perfect inspeelde op onze wensen maakten het af. Een absolute aanrader voor het organiseren van je zakelijke evenementen."

Daniëlle Robijns, Raadsgriffier Gemeente Oisterwijk

"Onze heidag bij ROOTS was helemaal af, aan alles was gedacht.

Dankzij het meedenken en de flexibiliteit van Maartje de Jong was er voldoende ruimte voor inhoud, kennismaking en ontspanning.

De teambegeleiding tijdens lunch, borrel en diner was verbindend, speels, humorvol, luchtig en toegankelijk. En zorgde ervoor dat onze eigen begeleiders even achterover konden leunen en zelf deel konden nemen. De sfeer was direct vertrouwd en veilig, ook al zagen sommigen elkaar voor het eerst - we zijn als team vertrokken en men weet elkaar nu makkelijker en sneller te vinden."

Mireille Major, ICTU

"Ik heb in 2021 twee keer een tweedaagse training gevolgd bij ROOTS. De rust en de sfeer van deze locatie droegen bij aan ons welbevinden net als de goede zorgen van de gastvrouw.
Mede door de locatie heb ik zo goed kunnen reflecteren dat ik een nieuwe stap in mijn loopbaan heb bedacht en ook heb uitgevoerd. ROOTS, ik kan het iedereen aanbevelen en zal dat ook zeker doen."

Françoise Lanting, Fontys Hogescholen

"Ik heb weer hele goede feedback ontvangen en het is bij ons stipt nummer één qua locatie om te brainstormen en vergaderen: de persoonlijke touch, private, uitstekende lunch! Dus we gaan zeker weer terugkomen."

Irene Waterloo, Van Spaendonck

"Trainen bij ROOTS is terecht komen in een volledig gespreid bed. Een locatie waar alles al voor je geregeld is. Het plezier waarmee op de locatie gewerkt wordt is voelbaar in de persoonlijke aandacht en zorg. ROOTS is voor mij hét voorbeeld hoe een locatie voor een programma kan werken en een training kan versterken."

Annemarie Prein, Trainer & Senior (team)coach, QiQ

"Soms klopt alles gewoon en dat is zeker het geval bij ROOTS. Een gastvrij ontvangst, een ontspannen sfeer waar zoveel mogelijk is. De lekkere verzorgde lunch. Het is heerlijk toeven op deze prachtige locatie. Ook hierdoor was onze teambijeenkomst erg geslaagd. Dank je wel en tot een volgende keer."

Management Assistent Bestuursbureau, Pensioenfonds

"Een zeer professionele, aangename, maatwerkgerichte locatie waar Gastvrijheid nog met een hoofdletter mag worden geschreven. Zeer zeer aan te raden!"

Rick de Rijk, Directeur Gooiconsult

"Het klinkt zo afgezaagd maar het is gewoon zo: ROOTS bruist! Mooi van binnen en van buiten, geweldige verzorging (megalekkere lunch) en van alle faciliteiten voorzien. Een cadeautje om hier te mogen trainen!"

Kim Hendriks, Trainer en facilitator bij de De Grote Werkvormendag

"Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben de accommodatie als erg fijn ervaren en de opzet was precies zoals ik voor ogen had. Ik heb hier niet veel met jullie vooraf over gesproken, maar dit laat zien dat jullie de setting en verwachtingen van dit soort meetings begrijpen. Iedereen was blij verrast om iets lekker voorgeschoteld te krijgen, dat was lang geleden.

We komen vast, bij een volgende mogelijkheid nog eens terug".

Tom Meulendijks, CEO Forexx

"Hi Maartje, je hebt onze verwachtingen overtroffen! We hebben als groep een top 3-daagse gehad en ROOTS heeft hier als een ‘warm bad’ aan bijgedragen. Ga zo door, bij ROOTS en andere projecten die je nog gaat aanpakken".

Gertjan de Heer, CFO Nedzink

"Het leveren van 'The Best Customer Experience' dat is onze visie en wat een mooi voorbeeld daarvan is ROOTS. Drie dagen werden we top verzorgd door Maartje en haar team. ROOTS is de perfecte locatie om je even terug te trekken, afstand te nemen van het dagelijkse en je vooral geen zorgen te maken over de randvoorwaarden. De perfecte oplossing in Corona-tijd met inachtname van alle richtlijnen. Een top locatie, top verzorging en veilig! Een echte aanrader".

Olaf Sterkenburg, CEO Nedzink

"Bij ROOTS voelde het gelijk warm en vertrouwd toen we daar als team voor het eerst na lange tijd weer fysiek samen kwamen. De behoefte om elkaar weer te zien was groot. De locatie, de zorg en begeleiding van Heleen (gastvrouw) en het heerlijke eten zorgden voor een super fijne dag. We hebben genoten".

Joost Vermeer, Partner Indirect Taxes / Financial Services PWC

"Het team was aangenaam verrast door de relaxte sfeer op de locatie. Fijne ontvangst en gastvrijheid. Het eten was smaakvol, gezond, voedzaam en goed verzorgd. We kijken terug op een succesvolle dag. We komen graag een keer terug!”.

Heleen Blaauw-Nijborg, Jeroen Bosch Ziekenhuis

"Al 20 jaar reis ik Europa door om op verschillende locaties inspiratiesessies, dagvoorzitterschappen én trainingen te verzorgen voor sales-, management- en directieteams. Altijd ben ik daarbij op zoek naar een locatie die naast rust en ruimte ook een uitstekende verzorging biedt. Niets is belangrijker dan een passende toplocatie waarvan mensen aan het einde van de dag zeggen: “Dat was gaaf, hier wil ik graag terugkomen!”.

Ik was aangenaam verrast toen ik in het Brabantse Haaren ROOTS inspiratielocatie aantrof na een tip van 1 van mijn klanten. Nooit gedacht dat een dergelijke locatie zo dichtbij kon zijn. Niet alleen de locatie maar vooral de betrokkenheid van Maartje en haar team van gastvrouwen die steeds aanwezig zijn als het nodig is en zich vanzelf terugtrekken wanneer dat gewenst is zijn, naast het uitstekende huisgemaakte eten, een voorbeeld voor menig locatie. Ik zeg dan ook volmondig:"Dit is gaaf, hier ga ik zeker terugkomen!”.

Louis van Stralendorff, Interselling Interim en training BV

"Wát een enorm mooie en fijne ruimte. Alles was tot in de puntjes verzorgd, helemaal top! En ook de gastvrouw was heel gastvrij, wij gaan zeker vaker naar jullie."

Romy van Poppel, Partner en Executive Coach Onderneem BV

"Al meer dan 12 jaar kom ik op veel bijzondere plekken in Nederland. Het is steeds weer extra fijn als ik samen met mijn collega teams mag begeleiden in hun leiderschap en teamontwikkeling. Als we dan ook samen mogen begeleiden op een locatie waar alles klopt, ontstaat er een bijzondere magie: de sfeer, uitstraling, eten en gastvrijheid. Maartje de Jong van ROOTS inspiratielocatie draagt als geen ander uit dat bezieling en verbinding bijdragen aan een leerklimaat waar experimenteren en potentieelontwikkeling mogelijk wordt."

Jacqueline van Onzevoort, Team- en Executive Business coach en organisatieontwikkelaar Teal

"Onlangs organiseerden we een symposium voor KNO artsen bij ROOTS. We hebben een zeer geslaagde avond gehad. De geweldige sfeer op de locatie, het heerlijke eten, de perfecte verzorging en het feit dat alles klopte zorgden voor een 10 met een griffel vanuit de deelnemers en complimenten aan de gastvrouwen."

Nascholing KNO artsen, Farmaceutisch bedrijf

"Het was in één woord TOP! Het eten, de locatie, het was perfect geregeld. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik beveel ROOTS zeker aan als iemand op zoek is naar een locatie."

Bianca Jongeneelen, Intenza

“De locatie is inspirerend, het eten fantastisch. Wij komen terug!”

Ellen Vermeer, Directeur Personeelszaken Hoppenbrouwers Techniek

“De ontvangst is hartelijk en alles is tot in de puntjes geregeld. Goede catering. Fijne locatie waar het goed toeven is. Wegens succes reeds enkele malen geprolongeerd."

Marianne van Raak, Bosch Rexroth

"Altijd fijn om met klanten bij ROOTS te mogen werken Maartje! De warme ontvangst, de inspirerende omgeving (binnen en buiten) en aandacht voor de inwendige mens. ROOTS ademt kwaliteit, ruimte en sfeer en is voor mij de ideale plek om teams in beweging te krijgen."

Susan Eggels, Team & Performance Coach Teams met Toekomst

"Oisterwijk staat ook wel bekend als de 'Parel van Brabant'. Maar er is nog een parel in Brabant, niet ver daar vandaan. Dat is inspiratielocatie ROOTS van Maartje de Jong. We waren bij haar te gast voor een teamdag en dat bleek een goede keuze. Het is niet alleen een prachtige locatie waar het je aan niets ontbreekt, er wordt ook nog eens goed voor je gezorgd. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op de site, dan snap je vast wat ik bedoel."

Vanessa Lint, HR Business Partner Rabobank Groep

"Wat een fijne plek is ROOTS. De locatie, het heerlijke eten en de gastvrijheid. Overal is zoveel aandacht en liefde in gestopt en dat voel je. Omdat we 2 dagen bij ROOTS verbleven had Maartje een prima hotel in de buurt geregeld op een paar minuten afstand.
We werden na het diner opgehaald en voor het ontbijt weer teruggebracht. We komen heel graag weer terug!"

Patricia Louridtz, Partner The Changery

"Geweldige locatie! Bijzondere gastvrije ontvangst. Alles perfect georganiseerd, heerlijk eten! Een echte aanrader."

Jeanne Davies, Directiesecretaresse Group HR van Lanschot Kempen

"Wij zijn heel erg tevreden over jullie locatie. Het totaal plaatje is ons erg bevallen. Mooie ruime lichte ruimte, alle voorzieningen (beeldscherm, beamer etc.) aanwezig en een goede persoonlijke verzorging van de gastvrouw. Wij komen zeker een keer terug en heb mijn collega’s al laten weten dat jullie een goede locatie zijn om een sessie te plannen."

Marjon de Voigt-Vonk, Management Assistente de Volksbank

"'Bijzonder' is vaak de eerste reactie van de mensen die ik uitnodig voor een meeting bij ROOTS. Niet alleen de prachtige en rustige locatie, ook de ontvangst en de heerlijke culinaire traktaties maken het een genot om een dag of meerdere dagen bij Maartje en haar medewerkers door te brengen. Het mooie vind ik dat ze aan één woord vaak al voldoende hebben, en perfect de groep aanvoelen. Kortom: een heerlijke verblijf, er zullen nog vele volgen."

Henk van der Sar, Managing Director AON

"De mooie locatie en de prachtige faciliteiten tezamen met het team van vriendelijke gastvrouwen met de juiste ‘touch' maakte dat sessies als zeker geslaagd ervaren zijn."

Geert Kraak, Managing Director Vespo

"Landelijk gelegen en even zoeken, maar dit wordt uiteindelijk beloond door een prachtige locatie en een niet te evenaren ‘Brabantse schuur’ in een lommerrijke omgeving.
Gastvrouwschap tezamen met de meer dan voortreffelijke zelfgemaakte streekgerechten en breed assortiment aan dranken draagt bij aan een inspirerende en onbezorgde dag."

Jan Pieter Been, Regiodirecteur Arriva Zuid Nederland

"Wat een warm ontvangst en wat hebben we een heerlijke dag gehad bij ROOTS, een prettig huiskamergevoel. Complimenten en voor herhaling vatbaar."

Anne-Marie Hartog, Van Spaendonck Groep

"Nooit meer naar huis! Dat is wat ik riep toen ik bij ROOTS inspiratielocatie binnenkwam. Wat een toplocatie voor meetings! Dank voor de goede zorgen tijdens onze kick-off van BrabantNacht 2018."

Marieke Maas, Visit Brabant

"Wat een prachtige locatie om inspirerende sessies te organiseren.
De gastvrijheid van Maartje en Heleen in combinatie met het heerlijke kwalitatief goede eten maakte de dag af."

Zayneb Bouwhuis, Samsung Electronics Benelux

"Beste Maartje, We hebben genoten van een schitterende sessie bij Roots. Bijzonder om te mogen ervaren hoe je aan je droom invulling hebt gegeven. Zeer geslaagd met een enorm gevoel voor smaak en sfeer. Zonder jullie gastvrijheid en persoonlijkheid zou het een verplaatste schuur zijn geweest. Nu is het een belevenis. Dank en wie weet komen we elkaar in de toekomst nog tegen."

Wynke Möller, Witlox VCS

"Al direct bij aankomst straalt de gastvrijheid je tegemoet: een handgeschreven welkomstbord wijst ons de weg en eenmaal binnen worden we verwelkomd met een drankje naar keuze. Zwarte koffie, latte, cappuccino, heerlijke verse munt en gember thee: het is er allemaal. De zorg en oog voor detail waarmee we onthaald worden, is een onbetwist voorteken van wat ons te wachten staat: een zeer comfortabel verblijf waarin niets ons te wensen overlaat. De timing van de overheerlijke lunch en borrel aan het einde van de middag worden goed afgestemd, en nog voordat ik me goed en wel realiseer dat ons programma wat uit zal lopen, heeft ons restaurant voor die avond al een belletje gehad dat we wat later zijn. Ultieme ont-zorging! En hartstikke fijn om alle tijd en aandacht aan ons project te kunnen wijden.

We raden deze mooie plek van harte aan! En aan Maartje en haar collega’s: veel dank voor de warme ontvangst en goede zorgen."

Jasmijn van den Beukel, Rabobank International

"Beste Maartje, Ik kreeg ontzettende positieve reacties van mijn “bazen” over de ontvangst, de locatie en de hele gang van zaken. Ze waren echt zeer te spreken over alles en voelden zich als “koningen” behandeld. Bedankt voor alles, ook namens de directie dus en wellicht tot een volgende keer!"

Erlyn Hoyng, Gwynt

"Inmiddels twee keer al te gast geweest op deze mooie, inspirerende locatie met een fijne huiselijke sfeer. Uitstekende verzorging gedurende de dag door zeer gastvrije mensen en zowel lunch als diner waren precies zoals het moet zijn in deze omgeving. Fijn dat er ruimte is waar je ook even met een kleiner groepje kan zitten. Kortom: aanrader!"

Pieter Smits, DPD

"Maartje heeft deze bijzondere plek met zoveel toewijding en aandacht gemaakt: daar wil je gewoon naartoe.
Ze is erin geslaagd om een inspiratielocatie te creëren waar alles klopt."

Nelleke Griffioen, DroomplekAcademie.nl

"Het was mijn eerste training bij jou en bij ROOTS. Het was fantastisch! De locatie, de verzorging, het eten, de tussendoortjes. Jullie luisterende oor, toewijding en oog voor detail, echt super! Bedankt Maartje en ook dank aan Heleen! Ik kom snel weer terug."

Jacco Aartsen Tuijn, SalesRESPECT

"Bij ROOTS kom je thuis. Thuis in een professionele setting. Een geslaagde meeting, workshop of presentatie, alles kan bij ROOTS. Niet alleen is de locatie buitengewoon inspirerend, ook het eten, het drinken en de sfeer is bij Maartje bijzonder. We komen (vaak) terug."

Camilla van den Boom, Strategy Director Sturrm

"Je concept is mooi: mooie locatie, mooie omgeving, prima faciliteiten en super service met warmte en zorg. Dat voel je als je te gast bent en dat is heel prettig. Keep up the good work!”

Ewoud de Voogd, Howaboutyou

“Door haar gastvrijheid en persoonlijke benadering creëert Maartje met ROOTS inspiratielocatie een prettige setting waar we, tijdens onze hei-sessie, in alle rust als team heerlijk hebben kunnen werken.”

Ernerst Sanderse, Philips Lighting

"Wij hebben met ons nieuwe team een fantastische 2-daagse gehad bij ROOTS. We voelden ons direct thuis, hadden de ruimte om onze creatieve sessie goed tot uiting te brengen en zijn met een waardevolle ervaring rijker weer weggegaan. Zeker dankzij de goede zorgen van Maartje en de bijzonder prachtige locatie.”

Customer Experience team, KPN

“Een ervaring om niet meer te vergeten! Alles is perfect in balans en de service & betrokkenheid van Maartje is in alle opzichten uitmuntend, al vanaf het eerste contact. Wat betekent dat ik nu stiekem verpest ben, want dit overtreffen is volgens mij een uniqum. Dus tot snel maar weer Maartje!”

Agavni Jessaijan, Eigenaar Heartcore-Lab

"Wat een mooie vergaderlocatie! Alles is mogelijk en zelfs een potje voetbal mag en kan. Onze sessie buiten met letterlijk de voeten in ‘t gras was ontspannend en inspirerend tegelijk. Van intake tot het laatste laatste kopje espresso een warme en persoonlijke begeleiding. Onzichtbaar vervulde je je gastvrouwschap. De hoge kwaliteit van inrichting en aankleding zet je zeker door in het eten en drinken. BBQ was top! We komen zeker terug."

Dik Muilenburg, POST NL