Ons team

ROOTS, de plek waar alles klopt.

Het ROOTS team bestaat uit gastvrouwen die oog hebben voor detail, het gedachtegoed van ROOTS op handen dragen en door hun ervaring en talent ervoor zorgen dat de locatie er tijdens de sessie perfect en sfeervol uit ziet. Passend en exclusief voor iedere klant.

CGL_4562bvk_resize_HashtagMedia

Sabine van Poppel

Lot fotografie_6460

Simone van Spijk

CGL_4969bvk_resize_HashtagMedia

Corine van Dijk

CGL_5062b_resize_HashtagMedia

Heleen Mulder

CGL_6868vk2

Marion De Hair

CGL_5430bb_resize_HashtagMedia

Angelique van Kessel

Lot fotografie_6385

Karin de Laat

PHOTO-2023-11-28-11-46-18 2

Lot fotografie_6419

Erna van Drunen

Het fundament voor een geslaagde sessie ligt bij de gastvrouw die onzichtbaar, maar zeker merkbaar aanwezig is. Een aanspreekpunt, hetzelfde gezicht, voor de hele dag. Die met de juiste aandacht en flair de gasten ontvangt, de planning aanpast als de sessie daarom vraagt, structuur en overzicht houdt in de ruimte en daarmee zorgt dat het team de volledige focus kan houden op het doel en resultaat. Een extra paar oren en ogen om de kwaliteit van de sessie te waarborgen en te zorgen dat het team ontspannen en tevreden naar huis gaat.

Dat doen we bij ROOTS door de planning en het verwachte resultaat vooraf te bespreken en te delen. Samen te kijken welke sfeer er past bij het team zodat iedereen zich thuis voelt. En gedurende de dag voortdurend te voelen en te zien wat er nodig is op dat moment. En daardoor flexibel anticiperen op de oplossing voordat de vraag gesteld is.